Wanneer we over onze gevoelens kunnen praten worden ze minder overweldigend, minder eng en maken ze ons minder overstuur
Wanneer jij niet meer door het bos durft te wandelen, als het strand geen fijn uitje meer is of je kind niet meer bij een vriendje of vriendinnetje wil spelen omdat ze een hond in huis hebben.
Helaas komt angst voor honden veel voor. Niet gek ook in een land waar 1,8 miljoen honden wonen. Bijna iedereen kent wel iemand met een hond. Het lijkt bijna onmogelijk om honden te vermijden. Het kan erg ingewikkeld worden wanneer je kind en misschien jij zelf ook bang bent voor honden. De angst kan belemmerend zijn. Zo belemmerend dat het je leven beïnvloed, terwijl dat ook anders kan.
Dit traject is voor jou als je je angst voor honden wil overwinnen!
Wat zou het fijn zijn als de belemmeringen geen rol meer spelen. Als je onbezorgd weer kunt gaan en staan waar je wilt. Tijdens een traject gaan we uit van de behoeften en mogelijkheden van jou en je kind. De focus ligt op lichaamsgericht en speelse manier werken. Dat betekent veel lichaamsgerichte oefeningen en focus op ademhaling om connectie met het lijf te maken. Daarnaast zet ik ook verschillende activiteiten, rollenspel, boekjes, emotiekaarten en spelletjes in.
Tijdens het traject leer je wat angst is. Je leert tijdens dit traject alles over je eigen lichaamstaal en die van de hond. Zo krijg je inzicht in het eigen handelen en hoe om te gaan met verschillende 'honden-situaties'. Zodra jullie er aan toe zijn maak je kennis met de hond. Onze hond Buddy wordt tijdens dit traject ingezet. Uiteraard ontmoet je haar onder begeleiding wanneer je eraan toe bent. Omdat Buddy bij ons woont, kom ik voor deze sessies graag bij jullie thuis.
Intake
Vooraf aan een traject vindt altijd een uitgebreide intake plaats. Deze uitgebreide intake is met ouders én kind. De intake duurt +/- 75 minuten en vindt bij jullie thuis plaats.
Kosten: € 95,-
Sessie
Elke losse sessie met het kind duurt ongeveer 60 minuten en vindt bij jullie thuis plaats.
Kosten: € 75,- per sessie.
Omdat de situatie per persoon zo anders is kan ik van te voren geen richtlijn geven over het aantal sessies dat nodig is. Wel ga ik altijd uit van een minimum van 4 sessies.
Bovengenoemde prijzen zijn exclusief reiskosten a € 0,40 p/km. Let erop dat vrijwel alle sessies bij jullie thuis plaatsvinden.
Wil je eerst even vrijblijvend kennismaken?
Een telefonisch kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend.
Tijdens de kennismaking staan we even stil bij wat jullie behoefte is en wat ik voor jullie kan betekenen.
Neem contact met mij op
"Marinda kan tijdens de sessies een fijne sfeer neerzetten! Ze wist de juiste tools in te zetten waardoor onze dochter zich meteen op haar gemak voelde"
Moeder van meisje (7 jaar)
© Kindercoach Marinda
Privacy
Trajecten
Contact