Veiligheid, verbinding, vertrouwen en liefde
Ik ben Marinda. Ik ben getrouwd en heb twee prachtige kinderen die mijn grootste leermeesters zijn. We wonen met ons gezin vlak bij het bos, in Putten. Naast mijn man en kinderen is onze hond Buddy ook onderdeel van ons gezin. Ik coach, samen met Buddy, kinderen en volwassenen.
Dankzij mijn persoonlijke transformatie die ik doorgemaakt heb - waardoor ik nu bewuster en krachtiger in het leven sta dan ooit - is mijn droom uitgekomen: het werken met mensen én dieren. Ik coach met geduld, gevoel, wijsheid, passie en bovenal met liefde. Tijdens het coachen ligt de focus op wat jouw kind én wat jij als ouder nodig hebt. Omdat ik weet dat je vanaf de buitenkant niet altijd kunt zien hoe iemand zich van binnen voelt, vind ik het belangrijk om de nadruk te leggen op wat zich in jou afspeelt.
Het is mijn verlangen dat ieder kind zich gehoord en gezien voelt. Ik bied een veilige, natuurlijke en rustige omgeving waarin je compleet jezelf kunt zijn. Ik bied een plek waar het onnodige losgelaten kan worden en het nodige vastgehouden wordt.
Opleidingen
Voordat ik kindercoach werd heb ik verschillende opleidingen gevolgd: Leerkracht Basisonderwijs, Dier & Gezondheidsmanagement, Dog Assisted Coaching met de specialisatie tot Kindercoach. Daarnaast hebben Buddy en ik een aanvullende cursus gevolgd en ben ik gecertificeerd voor begeleiding bij angst voor honden. Op dit moment ben ik, naast kindercoach, één dag in de week werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs.
Wil je een kennismakingsgesprek?
Een telefonisch kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Tijdens de kennismaking staan we even stil bij wat jullie behoefte is en wat ik voor jullie kan betekenen.
Neem contact met mij op
of bekijk de verschillende trajecten die ik aanbied.
"Ze heeft onze dochter gezien zoals ze is, we hebben er vertrouwen in dat ze haar op de juiste manier verder kan helpen om dichter bij zichzelf te komen"
Moeder van meisje (7 jaar)
© Kindercoach Marinda
Privacy
Trajecten
Contact